AANBOD

ONS AANBOD

Wij zoeken steeds naar vernieuwende en milieuvriendelijke technieken. Naast onze jarenlange ervaring en know-how, blijven we ons richten op de toekomst door op regelmatige  basis opleidingen te volgen. Zo blijven we op de hoogte van de laatste nieuwe ontwikkelingen en kunnen we onze klanten steeds met professionele raad bijstaan.

Domotica

Enkele voordelen van domotica: het maakt wonen

aangenamer, comfortabeler en zorgt voor extra veiligheid. Een slim huis met huisautomatisering is  energiezuiniger en dus ook toekomstgericht een interessante keuze. 

Automatisatie

Automatisatie van poorten, hekken, slagbomen, zonwering, verlichting ...

Verder kan u ook op ons beroep doen voor deur- en videofonie, camerabewaking en toegangscontrole.

Algemene Elektriciteit

Voor alle elektrische installaties van A tot Z in de woningbouw, winkels, horecazaken, kleine industrie, landbouw, enz. Zowel voor nieuwbouw als renovatie. Opmaak van elektrische schema's en oplossingen voor afgekeurde installaties.

Zonne-energie

Een dure energierekening? Zonne-energie kan dit een stuk naar beneden brengen. Maak een afspraak en ontdek welke voordelen een duurzame zonne-installatie op uw dak kan hebben.

Re-lighting

Door energiebesparende aanpassingen aan uw verlichtingsinstallatie kan u op jaarbasis heel wat geld besparen. Vraag vrijblijvend een rekenvoorbeeld. Zowel voor de particulier als voor burelen, winkels, bedrijven.

Sanitair

We kunnen u professioneel bijstaan voor de plaatsing van uw sanitair, verwarming, ventilatie, vloerverwarming, gascondensatieketels en waterverzachters. Plan je een badkamerrenovatie? We helpen u graag!


OUR CAPABILITIES

Warmtepompboilers


De warmtepompboiler is een speciaal type warmtepomp dat je sanitair water opwarmt door gebruik te maken van de omgevingslucht of ventilatielucht in de woning. De warmtepompboiler is hiermee een zeer energiezuinig alternatief op de elektrische boiler en verbruikt wel 3,2 keer minder.

Infrarood verwarming


Ecologisch, gezonde verwarming met lagere energiekosten.

Ontdek ons gamma infrarood verwarmingspanelen voor zowel binnen als buitengebruik. Wij verhuren ook infrarood verwarmingspanelen voor buitentoepassingen, feesten, terassen, tenten of beurzen.